Fest

 


 

 

Hyr Välfärden för fest

Välfärden rymmer upp till 100 sittande och är en rymlig och ljus lokal med personlig atmosfär. Vad många inte vet är att det  också går att boka Välfärden för privata fester. 30-40-50-års fest, bröllop, firmafesten, studentfest, disputation. Allt du kan tänka dig. Njut av härlig miljö, vår underbara mat och gemytlig service. Vi har fulla rättigheter och serverar ett urval av gott ekologiskt vin och öl. Vi har även en uteservering på baksidan som är precis lagom bohemisk och pippi långstrumpig.

Vad kostar det?
5000 kr för en fredag, lördag eller söndagkväll. 3000 kr för en vardagskväll. Vi ger gärna ett fast pris som inkluderar lokal, mat, dricka och personal, så att du kan känna dig trygg med kostnaden. Se mat- och dryckespaket nedan.

Vad ingår?
Lokal, städning, personal, uppdukning, ljud och lite ljus om ni vill ha dans, öppet till kl 01 eller senare enligt ök.

Vad ingår inte?
Det går inte att ta med egen alkohol. Vi har en del ljud och ljus som räcker gott och väl till en privat fest. Ni får friheten att möblera matsalen hur ni vill, men ni får göra det själva. Vi står dock för återställandet.

Hur brukar andra göra? 
Ett vanligt upplägg är att bjuda på en välkomstdrink vid ankomst och ett eller två glas till middagen. Efter det är baren öppen och gästerna betalar för sig själva. Baren håller god kvalitet till vettiga priser, 55-75 kr. Självklart kan ni låta gästerna betala för all dricka eller så kan ni ha fri bar hela kvällen, alla alternativ är möjliga.

Helkväll lilla paketet 320 kr pp
Välkomstbubbel 1 glas
Snacks
Säsongens lilla buffé (se aktuella cateringmenyer)
Vin eller öl till middagen 2 glas

Helkväll mellan paket 395 kr pp
Välkomstbubbel 1 glas
Välkomstsnitt
Säsongens lilla buffé (se aktuella cateringmenyer)
Vin eller öl till middagen 2 glas
Kaffe och dessert.

Helkväll stora paket 470 kr pp
Välkomstbubbel 2 glas
Välkomstsnittar 2 olika
Säsongens lilla buffé (se aktuella cateringmenyer)
Vin eller öl till middagen 2 glas
Kaffe och dessert.


Helkväll deluxe paket 550 kr pp
Välkomstbubbel 2 glas
Välkomstsnittar 3 olika
Säsongens stora buffé (se aktuella cateringmenyer)
Vin eller öl till middagen 2 glas
Kaffe och dessert.

Extra festligt stuff.
Popcornvagn igång hela kvällen. 500 kr.
Bartender like a boss. 1000 kr för kväll-natt.

Vi ger gärna fler förslag som passar din fest och din budget. Hör av dig till malte(a)valfarden,nu

 

 

A la carte servering till privat fest.

 Tobias pimpar ost- och desertbuffé.

Uteservering by night.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välfärden – kök & kaffe har ett antal samarbetspartners vars lokaler vi kan rekommendera vid större arrangemang. Vi bistår givetvis gärna med catering till ert event!

 


Blå båtenBlabaten14

Blå båten är vår och mångas favorit! Förutom att det är en blå båt, som ligger mellan Malmö central och högskolan, så rymmer den både konferenser, bröllop och fester för större eller mindre sällskap. Förutom den mysiga atmosfären i de antika fartyget finns en stor salong med sittplats för 100 personer och flera mindre rum. Båten är godkänd för 150 gäster och erbjuder spännande ytor för både loungemys, däcksmingel, middag och dans. På plats finns ljud, ljus, porslin och en hel del annat som behövs för ett lyckat evenemang.
För mer information och bokning kontakta valle@blabaten.com eller linus@blabaten.com eller besök deras hemsida www.blabaten.com

 

STPLN

Lokalen rymmer max 400 pers stående, ca 120 sittande (i biosittning), ca 100 på Stplnmiddagssittning.

Vi kan erbjuda:
– Komplett ljudsystem med 24 kanalers mixerbord
– Scenljus
– Backline
– Mikrofoner och headset
– Upp till 1000 MB hastighet Internet
– Stolar för ca 180 pers
– Mobila entré- och bardiskar
– Utställningsväggar
– Kök för uppvärmning och enklare matlagning
– Hjälp med att producera och konceptutveckla ditt arrangemang

Kontakta verksamhetsledare på mail: caroline(a)stpln.se för ytterligare information och bokning.
Hemsida

 

Victoriateatern Victoriateatern

Välfärden samarbetar med Victoriateatern som är en av Sveriges äldsta biografer och är idag en scen för olika kulturuttryck. Med sitt perfekta läge mitt i centrum passar den intima och charmiga lokalen på Södra Förstadsgatan till både större och mindre arrangemang.

Vid arrangemang dvs konserter/föreställningar är max kapacitet 183, varav 138 i salongen och 45 på balkongen. När det gäller event kan vi ha ca 160 i salongen.

På Victoriateatern har det arrangerats festivaler, workshops, seminarium, konferenser, företags kick-offer, julbord och mycket annat. Victoriateatern skräddarsyr tillsammans med dig en unik upplevelse för ditt företag.

VictoriateaternVid uthyrning ingår tekniker och vårt befintliga teknikutbud (ljud, ljus och projektion). Om ni behöver hyra in ytterligare utrustning står vi gärna till hands med våra kontakter. Vi hjälper även till med utformning av koncept och konstnärligt innehåll. Har ni en idé kan vi arbeta tillsammans för att genomföra den på bästa sätt!

Vid intresse hör av er på mail, info(a)victoria.se, så återkommer vi med en offert

 

 

 

 

E-post: hej(a)valfarden.nu